Élelmiszeripari gépek

 
   

Fõoldal  |  Bemutatkozás  |  GĂ©pek listázása  |  ElĂ©rhetõsĂ©g  |     |  Bolla Műhely KFT

   
   

Bemutatkozás

A cég ügyvezetõ igazgatója Bolla Zsolt, aki már a 80-as évektõl kapcsolatba került az élelmiszeripari gépgyártással és karbantartással. A 90-es évek elején a kft. jogelõdje elnyerte a nagy múltú Gyõri Hûtõipari Vállalat (késõbb Arvit Rt.) teljes körû karbantartását. Ahogy a nagy hûtõipari vállalat termékpalettája és kínálata szélesedett úgy nõtt a kft. kezdetben alig maroknyi szakembergárdája és mûszaki felszereltsége. A karbantartáson kívül megjelent az igény az új gépek gyártására és beüzemelésére – valamint a régi gépek felújítására is. Ezzel tovább növekedhetett a Bolla Mûhely termék és szolgáltatás palettája, így nyitotta meg a cég kapuit a többi megrendelõ felé.

De minthogy semmi sem tökéletes, úgy lehetetlenült el a nagy mûködési költséggel rendelkezõ Arvit Rt. helyzete a keletrõl érkezõ olcsó mirelit árúval szemben, így cégünk is válságos idõket élt át; legnagyobb megrendelõnket és ezzel együtt telephelyünket is elvesztettük.

Tisztában vagyunk vele, hogy mekkora terhet ró az adott vállalkozásokra a szükséges gépek beszerzése – beüzemelése – élelmiszeripari és munkavédelmi szempontból történõ megfelelõssége. Többek között azt a célt kívánja honlapunk szolgálni, hogy a vevõk és az eladók könnyen egymásra találjanak az élelmiszeripari gépgyártás és kereskedelem szegmensében.

Cégünk gépgyártási tevékenységérõl bõvebb információt találhat a www.bollamuhely.hu honlapon. Nagyszámú kül és belföldi gépgyártó partnerrel állunk kapcsolatban, így a lehetõ legrövidebb határidõvel vállaljuk gépek legyártását illetve használt vagy új gépberendezések beszerzését a megrendelõi igényeknek megfelelõen.

Amennyiben nem találja az Önnek megfelelõ berendezést, vagy van olyan gépe, melyet eladna, lépjen kapcsolatba velünk!

   
   

Készítette: SIRO Zrt.